Miyabi by Zwilling Nůž na zeleninu Nakiri 17 cm, Miyabi 4000FC

cena od
4530 Kč
Nakiri je nůž určený výhradně pro krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovovému tvaru, který je přizpůsoben především pro krájení směrem nahoru a dolů. Díky tomuto obdélníkovému tvaru, který je pro nůž Nakiri poznávacím znamením, a uzké čepeli, nůž velmi dobře klouže po prstech.
Zelenina
Cibule
Brambory
Ovoce
Malé tvary
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti nože na zeleninu Nakiri Miyabi 4000FC
ledem tvrzená ocel FC61
dvouvrstvé ostří
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
rukojeť: dřevo Pakka
tvrdost: 61° Rockwella
ostří Katana edge
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
cena od
4530 Kč