Miyabi by Zwilling Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 4000FC

cena od
4669 Kč
Plátkovací nůž Suhijiky je vhodný na sushi, shasimi či slabé plátky masa a ryb. Díky své délce dokáží nože Suhijiki nakrájet velmi slabé plátky jedním tahem, což je v japonské kuchyni jednou ze základních technik pro dosažení maximální chuti a textury. Jejich délka se nejčastěji pohybuje v rozmezí 20 až 30 cm.
Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti nože Sujihiki Miyabi 4000FC
ledem tvrzená ocel FC61
dvouvrstvé ostří
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
rukojeť: dřevo Pakka
tvrdost: 61° Rockwella
ostří Katana edge
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
cena od
4669 Kč