Miyabi by Zwilling Santoku nůž 18 cm, Miyabi 4000FC

cena od
4530 Kč
Santoku je nejprodávanější nůž v Asii a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.
Zelenina
Cibule
Brambory
Ovoce
Malé tvary
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti nože Santoku Miyabi 4000FC
ledem tvrzená ocel FC61
dvouvrstvé ostří
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
rukojeť: dřevo Pakka
tvrdost: 61° Rockwella
ostří Katana edge
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
cena od
4530 Kč