Miyabi by Zwilling Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 4000FC

cena od
4300 Kč
Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek.
Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti kuchařského nože Gyutoh Miyabi 4000FC
ledem tvrzená ocel FC61
dvouvrstvé ostří
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
rukojeť: dřevo Pakka
tvrdost: 61° Rockwella
ostří Katana edge
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
cena od
4300 Kč