Miyabi by Zwilling Špikovací nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 6000MCT

cena od
5180 Kč
Shotoh je malý nůž, ideální pro řezání, loupání a zdobení ovoce a zeleniny. Někdy je tento nůž nazýván jako Petty nůž, což v překladu znamená drobný či malý. Vhodný je také pro čištění surovin, které držíme v ruce. Po Santoku nožích je to druhý nejprodávanější druh čepele v Japonsku.
Čištění masa
Špikování
Zelenina
Česnek
Ovoce
MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.
Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Vlastnosti japonského nože Shotoh Miyabi 6000MCT
jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
váha 90& g
cena od
5180 Kč