Miyabi by Zwilling Kuchařský nůž Gyutoh 16 cm, Miyabi 6000MCT

cena od
6140 Kč
Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek.
Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce
MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.
Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Vlastnosti japonského nože Gyutoh Miyabi 6000MCT
jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepanýn povrchem
tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
váha 187 g
cena od
6140 Kč