Miyabi by Zwilling Santoku nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT

cena od
9030 Kč
Santoku je nejprodávanější nůž v Asii a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.
Zelenina
Cibule
Brambory
Ovoce
Malé tvary
MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.
Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Vlastnosti japonského nože Santoku Miyabi 6000MCT
jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
váha 215 g
cena od
9030 Kč