Miyabi by Zwilling Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 6000MCT

cena od
7270 Kč
Plátkovací nůž Suhijiky je vhodný na sushi, shasimi či slabé plátky masa a ryb. Díky své délce dokáží nože Suhijiki nakrájet velmi slabé plátky jedním tahem, což je v japonské kuchyni jednou ze základních technik pro dosažení maximální chuti a textury. Jejich délka se nejčastěji pohybuje v rozmezí 20 až 30 cm.
Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce
MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.
Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Vlastnosti japonského nože Sujihiki Miyabi 6000MCT
jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
úhel hran 9,5 až 12 stupňů
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
váha: 190 g
cena od
7270 Kč