Miyabi by Zwilling Kuchařský nůž Gyutoh 16 cm, Miyabi 5000FCD

cena od
5429 Kč
Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek.
Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce
Japonské nože Miyabi 5000FCD mají tradiční rukojeť je ve tvaru "D" z odolného dřeva Pakka, což umožňuje neúnavné a pohodlné krájení. Kovové koncovky a červené proužky dodávají noži elegantní vzhled. Jádro je z tvrdé FC61 ocele, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele, čímž nůž dostává originální vzor čepele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
“První, co musíte v kuchyni udělat abyste připravili perfektní pokrm je zajistit dobrý nůž, jelikož přesně nakrájené tvary dodají vašemu pokrmu preciznost.”
Rokusaburo Michiba, televizní hvězda Iron Chef, Japonsko a USA
Vlastnosti japonského nože Gyutoh Miyabi 5000FCD
jádro z velmi tvrdé ocele FC61 vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele
CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
autentický profil čepele
rukojeť ve tvaru "D"
čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
rukojeť: dřevo Pakka
tvrdost: 61° Rockwella
úhel hran: 9,5 až 12 stupňů
každý nůž je perfektně vyvážený
doživotní záruka na výrobní vady
cena od
5429 Kč