Šlehačková láhev Thermo whip plus 0,5 l, iSi

cena od
2678 Kč
Láhev na šlehačku iSi Gourmet Plus je velké plus pro profesionální kuchyň, pro přípravu nadýchaných pěn, teplých a studených omáček, vyšlehaných krémových polévek, šlehačky a dezertů. Lahev iSi Gourmet Whip Plus je možné zahřívat, popř. udržovat při konstantní teplotě ve vodní lázni při teplotě max 75°C.
O šlehačkové láhvi iSi Gourmet Whip Plus
pro přípravu horkých i studených pokrmů
udrží směs chladnou až 8 hodin, teplou až 3 hodiny, a to i bez chladničky a vodní lázně
lze mýt v myšce
patentovaný systém který podporuje standarty HACCP
100% ušlechtilá ocel, leštěná - vyvinuto pro profesionální použití
certifikace NSF
hlava lahve z ušlechtilé oceli se silikonovou ochranou rukojeti
dvouplášťové, vakuově izolované tělo lahve
dokonalá do kuchyně, na pult a pro catering
optimalizovaný dávkovací ventil z ulšchtilé oceli připevněný k hlavě lahve pro přesné dávkování
3 ruzné zdobící hubice s odolným závitem z ušlechtilé oceli
vyšší objem našlehané směsy než u jiných metod - menší množství vstupní suroviny
hygyenicky uzavřený systém udrží směs v chladničce čerstvou až 1 týden
Obsah balení
nerezová termo láhev
nerezová hlava
držák bombičky
zdobící tryska "tulipán"
zdobící tryska "základní"
zdobící tryska "kulatá - nerez"
čistící kartáček
Skladování láhve
Každou láhev je třeba udržovat čistou a průchody čistit kartáčky, které jsou součástí balení. Láhev lze mýt v myčce, ale doporučujeme šetrnější ruční mytí s použitím kartáčků. Předejde se tím ucpaním hlavy a znehodnocením pokrmu. To samé platí u vyměnitelných nástavců.
V případě, že se láhev nepoužívá, je lepší nechat všechny části od sebe oddělené. Výrazně se tak prodlouží živonost silikonového těsnění a v láhvi se nebude tvořit zápach.
Použití láhve
Láhev naplníme pomocí odměrky, případně pomocí trychtíře a síta, které zachytí větší kousky, které by neprošli přes výpust. Láhev nidky neplníme až po okraj.
Našroubujeme hlavici, pak vložíme bombičku do držáku a našroubujeme na hlavu.
Jakmile jehla propíchne bombičku, N2O se uvolní do láhve a pokrm tak našlehá.
Pořádně lahví zatřeseme aby se vše smíchalo se vzduchem a necháme odpočinout. Láhev také můžeme vložit do ledu s vodou.
Láhev používáme hlavou dolů. Tlak nám pomůže veškerý pokrm dostat ven z lahve.
Uložíme zpět do chladu. V případě teplého porkmu, vložíme láhev do vodní lázně.
V případě že je láhev prázdná vypustíme před otevřením zbývající vzduch ven.
Proč používat bombičky iSi?
Čistota chuti - čistý a přírodní produkt
100% garance váhy - každá bombička je eletronicky vážena
nezatěžují jehlu láhve
Absence úniku - pouze bombičky procházejí kontrolou těsnosti
Ochrana přírody ( bombičky jsou vyrobeny z recyklovatelné oceli
finanční úspora - uštřite až 30% nákaldů ve srovnání s ostatními produkty
certifikace - výrobce iSi GmbH je držitelem certifikátu kvality ISO 9001:000
cena od
2678 Kč