Nůž Deba 15,5 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

cena od
2599 Kč
Deba nůž je jednostranně broušený nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem, což se také odraží na váze. Je určen zejména na porcování a filetování ryb a masa, ale také pro sekání menších kostí. Vzhled čepele kombinuje Gyuto a Santoku nůž. V Evropě Deba nůž není příliš známý.
Ryby
Filety
Sushi
Maso
Porcování
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Vlastnosti nože Deba KAI Redwood
leštěné ostří
broušeno z jedné strany
vyjímečně dlouhá životnost ostří
pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
rukojeť: dřevo Redwood
způsob výroby: kovaný nůž
tvrdost: 58° Rockwella
cena od
2599 Kč