Kuchařský nůž 20 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

cena od
2299 Kč
Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí například na přípravu hovězího masa, přípravu steaků krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních světa.
Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Vlastnosti kuchařského nože KAI Redwood
leštěné ostří
vyjímečně dlouhá životnost ostří
pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
rukojeť: dřevo Redwood
způsob výroby: kovaný nůž
tvrdost: 58° Rockwella
cena od
2299 Kč