Vykosťovací nůž 15 cm Shun Classic, Kai

cena od
4299 Kč
Vykosťovací nůž je vhodný na oddělení masa od kosti, odstranění šlach a kůže. Nepostradatelný pro řezníka a při porcování kuřete. Má zúženou a pružnou čepel. Práce s tímto nožem je velmi bezpečná a rychlá a je podobný filetovacímu noži.
Čištění masa
Vykosťování
Filety
Ryby
Citrusy
Výroba série japonských nožů Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vhodné jako dárek
Výjimečnost těchto nožů podtrhne dárková krabička, která je součástí každého nože Shun. Pokud hledáte vhodný a originální dárek pro jakéhokoliv kuchaře, je tato řada nožů ideální volba.
Vlastnosti kuchařského nože KAI Shun Classic
ručně broušený nůž
optimální vyvážení
dlouhá životnost ostří
32 vrstev damaškové oceli
pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
dárková krabička je součástí každého nože
cena od
4299 Kč