Plátkovací nůž 23 cm Shun Classic, Kai

cena od
4919 Kč
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.
Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Výroba japonského nože Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů.
Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vhodné jako dárek
Výjimečnost těchto nožů podtrhne dárková krabička, která je součástí každého nože Shun. Pokud hledáte vhodný a originální dárek pro jakéhokoliv kuchaře, je tato řada nožů ideální volba.
Vlastnosti plátkovacího nože KAI Shun Classic
ručně broušený nůž
optimální vyvážení
dlouhá životnost ostří
32 vrstev damaškové oceli
pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
způsob výroby: kovaný nůž
tvrdost: 61° Rockwella
váha: 80 g
cena od
4919 Kč