Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai

cena od
1199 Kč
Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.
Čištění masa
Špikování
Zelenina
Česnek
Ovoce
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti špikovacího nože KAI Wasabi Black
leštěné ostří a kovová záštita
vyjímečně dlouhá životnost ostří
pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
způsob výroby: kovaný nůž
váha: 70 g
cena od
1199 Kč