Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai

cena od
1350 Kč
Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je označován také jako sashimi nůž. Jeho pevná čepel je určena ke krájení extrémně tenkých plátků syrových ryb, masa a zeleniny jedním tahem.
Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti nože Yanagiba KAI Wasabi Black
broušeno z jedné strany
leštěné ostří a kovová záštita
vyjímečně dlouhá životnost ostří
pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
způsob výroby: kovaný nůž
váha: 104 g
cena od
1350 Kč