Plátkovací nůž 15 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

cena od
1699 Kč
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.
Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Vlastnosti plátkovacího nože KAI Redwood
leštěné ostří
vyjímečně dlouhá životnost ostří
pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
rukojeť: dřevo Redwood
způsob výroby: kovaný nůž
tvrdost: 58° Rockwella
váha: 72 g
cena od
1699 Kč