Plátkovací nůž 15 cm Wasabi Black, Kai

cena od
1260 Kč
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.
Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti plátkovacího nože KAI Wasabi Black
leštěné ostří a kovová záštita
vyjímečně dlouhá životnost ostří
pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
způsob výroby: kovaný nůž
váha: 83 g
cena od
1260 Kč