Špikovací nůž 9 cm Twin Point, Zwilling

cena od
599 Kč
Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.
Čištění masa
Špikování
Zelenina
Česnek
Ovoce
Nůž Twin Point je všestraný nůž pro domácí kuchyně. Předností tohoto nože je použití kvalitní ocele, ze které se vyrábí veškeré nože Zwilling. Nůž tak disponuje perfektním ostřím a vynikajícím poměrem cena/výkon. Černá rukojeť je opatřena logem Zwilling a její protiskluzový povrch zabraňuje vyklouznutí z ruky.
Vlastnosti špikovacího nože Zwilling Twin Point
protiskluzová rukojeť
každý nůž je perfektně vyvážený
ručně broušený, laesrová kontrola ostří
FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
doživotní záruka na výrobní vady
rukojeť: syntetický materiál
způsob výroby: lisovaný nůž
tvrdost: 57° Rockwella
váha: 36 g
Údržba a práce s noži Zwilling
Aby nůž zůstal ostrý a vydržel vám dlouhé desítky let, přikládáme několik rad, které prodlouží nejen životnost, ale pomohou k tomu, aby se vám s nožem vždy dobře krájelo.
vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra
Broušení nožů Twin Point
Pro nože Twin Point můžete využít jakoukoliv ocílku z naší řady, doporučujeme ovšem diamantovou ocílku v délce 26 cm, která je dostatečně dlouhá a ostření bude pohodlné. Její povrch navíc dokáže ostří lehce zbrousit, což u ocílek není standardem.
cena od
599 Kč